Licht- en krachtinstallaties

Elektrotechnische installaties in woningbouw en utiliteit vormen steeds meer en meer het hart van een gebouw. De functionaliteit, flexibiliteit, energiebesparing, comfort, veiligheid en zekerheid drukken een belangrijke stempel op de elektrotechnische installaties in een gebouw. Een voor de gebruiker passende installatie verhoogt de kwaliteit van werken en wonen, voor nu EN in de toekomst.

De aanleg van elektrotechnische installaties was vroeger de belangrijkste de tak van arbeid, dit is nog steeds één van de belangrijkste facetten van ons bedrijf. Echter deze tak is uitgegroeid tot een totaaloplosser welke beheersbare comfortabele en veilige installaties in uw pand kan aanbrengen.

Deze tak spitst zich voornamelijk toe op de nieuwbouw en renovatie van woningen, villa’s, scholen, winkels, kantoren en fabrieken. Tot onze opdrachtgevers behoren particulieren, ondernemers, architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven. De manier waarop wij met de opdrachtgevers samenwerken verschilt van project tot project, de ene keer maken we een offerte aan de hand van een bestek, waarin een pakket van eisen omschreven staat. En de andere keer zijn we in beginfase adviseur om samen met de opdrachtgever, een voor hem passende installatie aan te bieden, en daarbij in het bouwteam een belangrijke functie vervullen.