DigitalSTROM

DigitalSTROM

Ook mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde apparatuur, kunnen deze bedienbaar maken. Vervang niet het apparaat, maar het stopcontact.

De interactieve peertjes en zelfdenkende apparaten met bijbehorende apps waar u regelmatig over leest zijn reuze handig, maar passen niet in uw huis vol vintage spullen? Dankzij DigitalStrom blokjes, dat zijn kroonstenen met mini-computer op lego-formaat, hoeft niks onnodig te worden vervangen, maar kunt u wel heel 21ste-eeuws op afstand het licht of de verwarming aanzetten.

Daar komt wel een installateur aan te pas, maar dan heb je ook wat. Want vanaf het moment dat de blokjes op hun plek zitten – in lampen, achter schakelaars of stopcontacten plus een grotere unit in de meterkast – zijn alle stroomleidingen digitaal en te bedienen via een app. Voortaan zet je de lampen op de bovenverdieping automatisch uit wanneer je de trap afloopt of schakel je vanaf je vakantieadres elke avond de inbraakwerende aanwezigheidssimulatie aan, die een waar toneelstukje opvoert.

Dimmen, koffie zetten zodra je de wekker uitzet of alle apparatuur met één druk op de knop uitzetten (met uitzondering van koelkast en vriezer) klinkt allemaal heel slim. Het energieverbruik en bezuinigingsmogelijkheden worden eveneens bijgehouden. Met deze blokjes gaan je vertrouwde spullen nog even mee.

Bent u nieuwsgierig wat digitalSTROM voor u kan betekenen!? Neemt u dan gerust contact met ons op!

http://www.digitalstrom.com

http://www.digitalstrom.com/out/media/document/ds_broschuere_NL_20140311_WEB.pdf

digitalSTROM-Haus-und-das-Internet-300x296      lego blokjes            uitleg lego blokjes